Contacts Careers

Interested in joining our team? Look for an open job opportunity or fill in on open application.

Open vacancies

  Please note that open vacancies can be described in either Swedish or Finnish depending on the position required. Follow the instructions about how to apply to a specific vacancy.

 • Tekninen tukihenkilö, asiakastuki

  Lappeenranta

  LKI Käldman on teollisuuden automaatioratkaisuihin erikoistunut yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia, tuotannon tehostamiseen tarkoitettuja ohjelmisto- ja laiteratkaisuja.

  Etsimme Lappeenrannan toimipisteeseemme tietotekniikkataitoista ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä teknisiin tukitehtäviin. Työssäsi vastaat asiakkaidemme tukemisesta monipuolisissa ongelmatilanteissa. Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista, pääasiassa valmistavan teollisuuden yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa.


  Työtehtävät
  Tehtäviisi kuuluu automaatiojärjestelmiin liittyvien ohjelmisto-, mekaniikka-, ja sähköteknisten vikatilanteiden hallinnointi ja selvittäminen, ongelmatilanteiden aktiivinen analysointi ja ratkaiseminen sekä tukipalvelun kokonaisvaltainen hallinta yhdessä muun support teamin kanssa. Tehtävässäsi osallistut myös varaosa- ja palvelumyyntiin sekä asiakkaiden tarvitsemien huoltojen ja korjaustöiden koordinoimiseen. Perehdyttämisjakson jälkeen työhösi kuuluu myös 24/7 tukipäivystykseen osallistuminen vuorojaksoin muun support-henkilöstön kanssa. 


  Edellytykset
  Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää huolellisuutta, kärsivällisyytää, ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä sekä kykyä analyyttiseen työskentelyyn itsenäisesti ja osana tiimiä. Positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne ovat ensisijaisen tärkeitä ja olet myös valmis matkustamaan. Arvostamme yhteistyötaitoja, käytännön teknistä osaamista ja erilaisten työvälineiden sekä toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoa. Ohjelmointiosaaminen ja/tai kokemus teollisuuden automaatioratkaisuista on sinulle eduksi. Vuosien kokemus ei kuitenkaan ole tarpeen, sillä koulutamme sinut tehtävään. Kokemusta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja halu oppia.

  Tehtävän luonne vaatii aitoa kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen sekä kykyä omaksua toimialamme kokonaisuuksia. Kielitaidon osalta edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito on sinulle eduksi.


  Tarjoamme
  Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja haasteellisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaorganisaatiossamme.

  Mikäli koet olevasi etsimämme ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään 18.4.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


    Go to Job Application »


Open application 

  Please fill in the application form and we will contact you if a vacancy that match your profile becomes available.


  Go to Job Application »

Untitled Document