Contacts Careers

Interested in joining our team? Look for an open job opportunity or fill in on open application.

Open vacancies

  Please note that open vacancies can be described in either Swedish or Finnish depending on the position required. Follow the instructions about how to apply to a specific vacancy.


 • Tekninen tukihenkilö, Support Engineer

  16.10.2019

  Lappeenranta

  LKI Käldman on teollisuuden automaatioratkaisuihin erikoistunut yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia, tuotannon tehostamiseen tarkoitettuja järjestelmiä. Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista, pääasiassa valmistavan teollisuuden yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa.
  Etsimme Lappeenrannan toimipisteeseemme teollisuuden valmistusympäristöistä ja automaatioprosesseista kiinnostunutta henkilöä teknisiin tukitehtäviin.

  Työtehtävät
  Päivittäinen työsi koostuu teollisuusjärjestelmiin liittyvien sähkö-, mekaniikka-, ja ohjelmistovikojen selvittämisestä sekä ongelmatilanteiden analysoinnista ja ratkaisemisesta. Tehtävässäsi osallistut myös varaosa- ja palvelumyyntiin sekä huoltojen ja korjaustöiden organisoimiseen. Pääset myös osallistumaan järjestelmätoimituksiin. Perehdyttämisjakson jälkeen työhösi kuuluu 24/7 tukipäivystykseen osallistuminen vuorojaksoin muun support-henkilöstön kanssa.

  Edellytykset
  Sähkö- ja mekaniikka-alan tuntemus sekä kokemus teollisuuden automaatioratkaisuista ovat sinulle eduksi. Asiakaslähtöinen asenne sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky ovat ensisijaisen tärkeitä ja olet myös valmis matkustamaan. Olet huolellinen ja kärsivällinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä käytännön teknistä osaamista. Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja kykenet analyyttiseen työskentelyyn sekä itsenäisesti että osana tiimiä.
  Tehtävän luonne vaatii aitoa innostusta oman osaamisen kehittämiseen sekä halua oppia ymmärtämään toimialan erityispiirteitä. Kielitaidon osalta edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito on sinulle eduksi.

  Tarjoamme

  Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja haasteellisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaorganisaatiossamme.

  Mikäli koet olevasi etsimämme ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta www.lki.net/careers viimeistään 1.11.2019.


  Lisätietoja tehtävään liittyen: Heidi Pisto, puh. 020 7009 140, heidi.pisto@lki.net    Go to Job Application »
Open application

  Please fill in the application form and we will contact you if a vacancy that match your profile becomes available.


  Go to Job Application »